پتینه کاری چیست ؟ انواع تکنیک های پتینه کاری ساختمان

پتینه کاری چیست ؟ انواع تکنیک های پتینه کاری ساختمان

پتینه چیست ؟ هر آنچه که لازم است از پتینه کاری بدانید.

این مقاله از سایت یاشیل انتخاب شده است و مطالب کامل را می توانید با کلیک در اینجا مشاهد نمایید.

در این مطلب سعی داریم مختصری از پتینه کاری و اطلاعاتی که در این زمینه نیاز است را برای شما بیان نماییم.

سر تیتر عنوانی که قصد داریم با هم بررسی نماییم به شرح ذیل است :

معنی پتینه :

پتینه در لغت به معنای لایه نازکی از زنگ و زنگ زدگی در سطح فلزاتی نظیر مس و روی می باشد که حاصل اکسیداسیون و یا اثرات شیمایی روی این سطوح می باشد.

پتینه شکل گرفته روی فلزات تا حدود زیادی از ادامه روند خوردگی فلزات محافظت خواهد کرد.

به عبارت دیگر به معنای : پوششی از ترکیبات شیمیایی مختلف مانند اکسیدها ، کربناتها ، سولفیدها یا سولفاتها روی فلز است که در هنگام قرار گرفتن در معرض عناصر جوی روی سطح ایجاد می شود.

پتینه سبز که بطور طبیعی روی مس و برنز شکل می گیرد بسته به شرایط محیطی مانند باران اسید حاوی گوگرد ، از ترکیبات مختلف کلریدهای مس ، سولفیدها ، سولفاتها و کربناتها تشکیل شده است.

بهترین تمثیل برای پتینه، زنگ زدگی است که در معرض اکسیژن روی آهن یا فولاد تشکیل می شود.

در اصطلاح زمین شناسی پتینه به تغییراتی که به مرور زمان و تحت شرایط جوی و تغییرات آب و هوایی بر روی سطح رویی یا سطح درونی سنگ ها ایجاد می گردد، اطلاق می گردد.

معنی پتینه به انگلیسی « Patina » می باشد این کلمه ریشه ایتالیایی دارد و بصورت «  patĭna » ( به معنای لایه کم عمق رسوب در سطح ) می باشد.

از نظر ظاهری نیز به علایمی نظیر کهنگی ، تاریک شدن و محو شدن در اثر عوامل طبیعی یا غیر طبیعی رنگ اولیه متریال های مختلف گفته می شود.

پتینه کاری
پتینه دیوار – پتینه سقف

مفهوم پتینه کاری در عرف

اگر شما پتینه را به دو شکل فارسی و انگلیسی در اینترنت جستجو کنید شاید با نتایج روبرو شوید که زیاد به هم نزدیک نخواهد بود.

مفهوم پتینه کاری در عرف مردم ایران علاوه بر شامل شدن تعاریف و کاربرد های آن در سایر کشور ها ، دامنه وسیعی از بازی با رنگ ها را شامل می گردد.

همچنین در عرف ما ایرانی ها به انواع تکنیک های بصری در کاربرد یک یا چند رنگ گفته می شود که ماحصل آن خلق یک اثر هنری با رنگ مثل ایجاد بافت های رنگی ، محو شدن چند رنگ در هم و یا ایجاد سایه روشن هایی در یک تم رنگی خواهد بود.

 پتینه برای چه سطحی مناسب است ؟

حال که معنی و مفهوم پتینه تا حدودی برای ما روشن  شد، باید بدانیم که پتینه را در روی چه سطحی می توان استفاده کرد؟

با توجه به اینکه پتینه کاری هنر استفاده خلاقانه از رنگ می باشد، و رنگ را می توان بری اکثر شطوح استفاده کرد بنابراین می توان گفت از این هنر برای تزیین اجسامی نظیر لوازم دکوری، مبلمان و سایر لوازم چوبی ، سطح گچ و سیمان ، شیشه و آیینه و … می توان استفاده کرد.

برای پتینه کاری ساختمان بهتر است بعد از نقاشی ساختمان اقدام به پتینه کاری شود.

ناگفته نماند که برای هر سطحی باید از رنگ مناسب استفاده کرد.

پتینه کاری

کاربرد پتینه کاری

از این هنر در ایران به طرح ها و شکل های مختلفی استفاده می شود و روز به روز دامنه کاربرد آن در دکوراسیون داخلی خانه های ایرانی بیشتر می شود.

پتینه کاری ساختمان

یکی از تکنیک های بسیار کاربردی در تزیینات داخلی ساختمان ها محسوب می گردد.

پتینه سطوح دیوار و سقف با انواع سبک های مختلف یکی از ارکان اصلی در دکوراسیون داخلی ساختمان های لوکس بحساب می آید.

پتینه یک جایگزین بسیار مناسب برای رنگ های ساده و یکنواخت برای ساختمان ها می باشد. با توجه به تنوع رنجگی که در این هنر می توان از آن بهره برد، برای انواع سبک های دکوراسیون می توان ایده هایی را به اجرا گذاشت.

پتینه کاری ساختمان بعنوان یکی از محبوب ترین تکنیک های تزیینات داخلی ساختمان های لوکس به مار می رود و در اغلب ساختمان های بروز امروزی می توان آثار از این هنر را در دیوار ها و یا سقف مشاهده کرد.

محبوبیت این هنر تا جایی پیشرفت داشته است که عبارت های ” پتینه سقف ” و ” پتینه دیوار ” از کلیدواژه هایی هستند که جستجوی بسیار بالایی در مقایسه با نقاشی ساختمان دارند.

پتینه کاری یاشیل - گروه تخصصی پتینه یاشیل
پتینه کاری ساختمان

پتینه اجسام

علاوه بر کاربرد این هنر برای رنگ آمیزی سقف و دیوار، از آن برای تزیین و رنگ آمیزی لوازم دکوری نظیر مجسمه ها، گلدان ها، قاب های عکس و آیینه و موارد مشابه استفاده می گردد.

پتینه کاری

پتینه لوازم چوبی – پتینه روی چوب

همچنین از این هنر رنگ آمیزی برای زیبایی لوازم چوبی نظیر مبلمان، تخت خواب، میز ناهار خوری ، ویترین های چوبی، و سایر مصنوعات چوبی استفاده می گردد.

پتینه کاری یاشیل - گروه تخصصی پتینه یاشیل
پتینه مدرن – پتینه کلاسیک

حتی اگر سری به مراکز فروش فرش های مدرن زده باشید، خواهید دید که این هنر بعنوان یکی از طرح و نقش های پر طرفدار فرش می باشد و ” فرش های طرح پتینه ” روز به روز بیشتر وارد دکور خانه ها شده است.

مزیت های پتینه کاری

پتینه بعنوان یکی از شاخه های نقاشی ساختمان که همراه با شناخت کاملی از تم های رنگی و تاثیر روانشناختی ترکیب رنگ ها می باشد، بعنوان یک جایگزین مناسب و محبوب برای رنگ های ساده ( غالبا رنگ های استخوانی ، کرم و طوسی روشن ) ، شده است.

پتینه کاری مزیت هایی نسبت به رنگ های ساده دارد که در زیر به اهم این موارد اشاره می کنیم :

  • نسبت به سایر پوشش های دیواری تنوع طرح های متفاوتی دارد و می توان متناسب با هر دکوراسیونی یک نوع تم رنگی انتخاب کرد.
  • تعمیر آن راحت تر می باشد. باتوجه به اینکه در این سبک رنگ آمیزی هیچ هارمونی و نظمی دیده نمی شود، و در واقع زیبایی این کار در استفاده بدون قید و بند و مرز های فید شده ( محو شده ) می باشد، به راحتی می تواند لکه گیری های جزیی را انجام داد.
  • نسبت به رنگ های تک رنگ چرک تاب تر است.
  • از بعضی از تکنیک های این هنر می توان برای پوشش ایراداتی نظیر موج و ترک در دیوار و سقف استفاده کرد.
  • دکوپاژ یا پتینه اجسام باعث می شود که آن جسم تا حدود زیادی قدیمی و عتیقه بنظر بیاید.

معایب پتینه کاری

علیرغم مزیت هایی که برای پتینه کاری بر شمردیم، این هنر معایبی نیز در پی خواهد داشت که در زیر به چند مورد مهم اشاره می کنیم.

  • اجرای آن نیاز به تخصص و مهارت ویژه های دارد.
  • هزینه اجرای آن در مقایسه با رنگ هایی مثل : رنگ روغنی ، رنگ پلاستیک ، آکرولیک ، مولتی کالر و بلکا بالا می باشد.
  • نسبت به رنگ های ساده زمان بر خواهد بود.
  • با توجه به اینکه این کار تنوع تکنیک های بالایی دارد و از طرفی یک کار هنری محسوب می گردد و هنر هر استاد با استاد دیگر متفاوت است بنابراین نمی توان یک قیمت مشخصی برای آن در نظر گرفت.

پتینه ، کاغذ دیواری یا رنگ ساده

برای تزیین داخلی سطوح دیوار و سقف گزینه های مختلفی را می توان برشمرد که هر کدام مزیت ها و معایب خود را دارند. استفاده از دیوارکوب های ام دی اف یا پی وی سی ( که برای محیط اداری و دفتری توصیه می گردد )، رومالین ، بلکا و مولتی کالر( مناسب مشاعات ساختمان می باشد )، پوستر دیواری و کاغذ دیواری ، رنگ های روغنی، پلاستیک و اکرلیک، و یا حتی استفاده از سنگ های دکوراتیو می تواند گزینه های برای تزیین سطوح سقف و یا دیوار باشد.

در مقایسه با موارد فوق سه گزینه پتینه ، کاغذ دیواری و رنگ ساده از پرکاربرد ترین متریال های تزیین ساختمان می باشد.

در بیشتر موارد ما شاهد استفاده تلفیقی از این سه گزینه هستیم و هر سه مورد در کنار یکدیگر در ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد.

اجرا کاغذ دیواری به مراتب سریعتر از دو گزینه دیگر خواهد بود ضمن اینکه به زیرسازی 100 درصد نیازی ندارد. ولی مساله مهم ترمیم دوباره و تعویض آن است که در مقایسه با موارد عنوان شده خیلی سخت و مستلزم هزینه بیشتر می باشد. همچنین تنوع رنگ و بافت آن ممکن است محدود باشد و ما در انتخاب خود با مشکل مواجه باشیم.

رنگ آمیزی ساده با رنگ روغنی ، رنگ پلاستیک و یا اکرلیک در مقایسه با کاغذ دیواری زمان زیادی نیاز دارد و می بایست زیرسازی کار بصورت کامل انجام گیرد.

برای رنگ آمیزی سطوح سقف و دیوار ما محدودیتی در ایجاد رنگ دلخواه نخواهیم داشت ( زیر نظر استاد نقاش ماهر ) و می توانیم متناسب با هر فضا و دکوری ، طیف رنگی مناسب را درست کنیم و اجرا نماییم.

ترمیم و بازسازی رنگ روغنی و پلاستیک و اکرلیک به سهولت امکان پذیر است و می توان نمونه رنگ قبلی را درست کرد و روی سطح اجرا کرد. ( اگر مدت زمان زیادی از اجرای رنگ اولیه گذشته باشد ، ممکن است کمی با اختلاف رنگ روبرو باشیم ).

گزینه سوم برای زیبا سازی ساختمان ها استفاده از پتینه کاری می باشد. پتینه ساختمان باتوجه به اینکه می تواند هم بافت های موجود در کاغذ دیواری را در بر داشته باشد و هم تنوع رنگی آن محدودیتی ندارد، یک تنکیک کاربردی برای ساختمان ها محسوب می گردد.

البته ناگفته نماند که برای اجرای دقیق و با کیفیت این هنر می بایست حتما از تجربیات یک پتینه کار ماهر استفاده گردد.

استاد پتینه کار ماهر علاوه بر آشنایی با انواع تکنیک های پتینه کاری، علم کافی به استفاده از طیف های رنگی دارد. و همچنین با آثار روانشناختی هر هر رنگ واقف است.

تکنیک های پتینه کاری

همانطور که پیش تر نیز گفته شد، این هنر در رنگ آمیزی، تکنیک های مختلفی دارد، که هر کدام از این تکنیک ها مناسب یک سطح خاصی خواهد بود.

در زیر به چند نمونه از تکنیک های پر کاربرد این هنر اشاره می کنیم.

جدیدترین تکنیک های پتینه کاری

ابر و باد

پتینه برجسته

نقش برجسته

پتینه کاری - پتینه سقف - گچبری

ورق طلا

آموزش پتینه طرح ترک

طرح تَرَک

نقاشی فرشته روی سقف و دیوار

آسمان مجازی

آموزش پتینه کاری روی سقف و دیوار

طرح چرم

جدیدترین تکنیک های پتینه کاری

طرح سنگ

پتینه طرح چوب

طرح چوب

پتینه کاری

آنتیک کاری

پتینه کاری یاشیل - گروه تخصصی پتینه یاشیل

کهنه کاری

نقاشی فرشته روی سقف و دیوار

نقاشی فرشته یا مینیاتور

اجرای هنرهای موتیف ( طرح های اسلیمی ) و ورق طلا روی سقف و دیوار

موتیف

البته یک استادکار حرفه ای خارج از سبک ها و تکنیک های عنوان شده می تواند بر حسب ذوق هنری که دارد روش های هنری نوینی به اجرا درآورد.

لوازم مورد نیاز پتینه کاری

لوازم مورد نیاز پتینه کاری

برای اجرای هر کاری نیاز به لوازم و تجهیزات خاصی می باشد که به اجرای صحیح و سریع آن کمک می کند.

لوازم مورد نیاز برای پتینه کاری را نمی توان محدود به استفاده از چند ابزار کرد زیرا که تکنیک های متفاوتی برای اجرای این هنر نقاش وجود دارد که هر کدام ابزار خاص خود را می طلبد.

با این جال چند لوازم پر کاربرد را می توان به شرح زیر عنوان کرد.

  • قلمو در شکل های مختلف
  • پالت رنگ
  • پارچه تنظیف
  • ورق طلا و ورق نقره
  • چسب ورق
  • چسب کاغذی
  • کیلر خودرو و لاک الکل
  • رنگ طلایی و نقره ای مایع
  • اسفنج یا ابر
  • روغن بزرک
  • تینر روغنی
  • شاپان
  • پیستوله
  • و …

پتینه کار ماهر

پتینه کار ماهر کیست و به چه کسی می توان بعنوان متخصص این کار اعتماد کرد و کار را سپرد؟

با توجه به اینکه پتینه کاری یکی از آیتم های جدید در تزیینات داخلی ساختمان بحساب می آید و روز به روز طرفداران این تکنیک تزییناتی بیشتر می شود، به تناسب آن بازار کار و درآمد آن نیز بهتر و بیشتر از کار های نقاشی ساختمان بصورت کلاسیک می باشد.

بنابراین خیلی ها سعی دارند این بازار کار تقریبا جدید را از دست ندهند و خود را در زمینه اجرای این هنر متخصص و ماهر معرفی نمایند.

یک استادکار ماهر بایستی علاوه بر آشنایی با تکنیک های کار و ظرافت در اجرای هر یک از  تکنیک ها ، به چند نکته اساسی در زمینه اجرای این هنر آشنایی کافی داشته باشد.

  • باید سبک های دکوراسیون داخلی را حدود زیادی بشناسد و متناسب با سبک دکوراسیون خانه، تکنیک مناسب را پیشنهاد دهد.
  • باید اطلاعات کافی از خواص و ویژگی های روانشناسی هر رنگ داشته باشد و بداند برای چه مکانی از چه رنگی بهتر است استفاده کند.
  • همچنین دانستن اینکه که در کدام قسمت از ساختمان باید از رنگ های متضاد و یا متناسب استفاده کرد ، از مهارت های مورد نیاز یک استاد کار ماهر می باشد.
پتینه کاری
پتینه کاری
آموزش پتینه کاری

آموزش پتینه کاری

با توجه موارد عنوان شده فوق برای اینکه یک شخص بتواند خود را بعنوان متخصص در اجرای این هنر بداند باید مهارت لازم در این زمینه را کسب کند

کلاس آموزش پتینه

بسیاری از موسسات و مراکز آموزشی هستند که اقدام به برگزاری کلاس های آموزش بصورت حضوری و یا غیر حضوری نموده اند و چندین تکنیک در این کلاس ها آموزش داده می شود.

برای ثبت نام در کلاس آموزش پتینه کاری می توانید روی لینک زیر کلیک نمایید.ثبت نام

آموزش حضوری پتینه کاری

البته گروه های دیگری آموزش را بصورت حضور کارآموز و هنر جو در پروژه های ساختمانی انجام می دهند و کار آموز می تواند مراحل صفر تا صد اجرای کار را در پروژه را از نزدیک مشاهد کرده و یاد بگیرد.

آموزش تصویری پتینه کاری

یکی دیگر از راه های یادگیری پتینه کاری ، مشاهده فیلم هایی است که در فضای مجازی ( سایت ها و شبکه های اجتماعی ) به اشتراک گذاشته می شود.

در ادامه چند مورد از تکنیک های پرکاربرد را شرح می دهیم .

1 – تکنیک پتینه با اسفنج :

این تکنیک یکی از ساده ترین و در عین حال زیباترین روش های ایجاد طرح روی دیوارهاست.

ابتدا زمینه دیوار را رنگ آمیزی کنید و سپس یک تکه اسفنج را به رنگ آغشته کرده و به صورت ضربه ای به دیوار بزنید.

توجه داشته باشید که ابتدا اضافه های رنگ را توسط روزنامه بگیرید و سپس اقدام به رنگ آمیزی کنید.

2 – تکنیک پتینه با پارچه :

این شیوه نسبت به تکنیک پتینه با اسفنج، وقت بیشتری از شما می گیرد. برای پیاده کردن این تکنیک شما باید تعداد زیادی تکه پارچه تهیه کنید و هر بار یکی از آنها را مچاله کرده و به مقداری رنگ آغشته کنید. سپس به حالت ضربه ای روی دیوار بزنید.

البته جور دیگری هم می توانید از این تکنیک با پارچه استفاده کنید. به این ترتیب که مستطیلی به عرض 15 سانتی متر و طول 20 سانتی متر از پارچه ای ببرید.

در حالی که با دست 2 سر پارچه را گرفته اید آنها را خلاف جهت هم بپیچانید. لوله پارچه را به رنگ آغشته کنید و مانند یک وردنه روی دیوار بکشید. هر بار که پارچه باز شد، این کار را تکرار کنید.

3 – تکنیک بافت دار کردن دیوار :

برای استفاده از تکنیک بافت دار کردن دیوار روش های مختلفی وجود دارد.

از جمله ترکیب پودر مل، روغن الیف، آب و رنگ روغنی ساختمان برای بدست آوردن خمیری نسبتا شل تا در بافت دار کردن دیوار استفاده شود.

البته می توانید مقدار آب و پودر مل را برای رسیدن به غلظت دلخواه تغییر دهید.

4 – تکنیک رنگ برداری :

این تکنیک هم توسط پارچه اجرا می شود. اما با این تفاوت که این بار پارچه رنگ اضافی روی دیوار را به خود جذب می کنند.

ابتدا دیوار مورد نظر را آماده کرده و رنگی را با قلم مو به صورت نیمه رقیق بر روی دیوار بکشید.

حالا یک دستمال نخی زبر را که به صورت مچاله در آورده اید را به دیوار خیس به صورت ضربه ای بزنید.

به این ترتیب رنگ از روی دیوار برداشته شد و همزمان با انتقال رنگ، نقش مچاله شده پارچه روی دیوار باقی می ماند.

5 – تکنیک راه راه کردن دیوار :

این روش بیشتر مناسب اتاق های خواب است. البته باید توجه داشت که نباید باعث شلوغ به نظر رسیدن اتاق شد. برای مثال می توان از این روش تنها برای دیوار سمت تختخواب استفاده کرد.

ابتدا نقطه وسط دیوار را پیدا کنید سپس 5/7 سانتی متر از هر سمت این نقطه به اطراف حرکت کنید.

بدین ترتیب اولین نوار 15 سانتی متری ایجاد خواهد شد. به همین طریق تمام دیوار را به نوارهای 15 سانتی متری تقسیم کنید.

با استفاده از شاقول خطوط را ترسیم کنید یا از نقطه چین های بزرگ استفاده کنید و تا پایین دیوار بکشید.

سپس با چسب نواری کاغذی یک طرف خطوط علامت گذاری شده را بپوشانید به طوری که چسب داخل نوارهایی که باید بمانند چسبانده شود.

در نهایت به صورت یکی در میان این قسمت ها را رنگ آمیزی کنید. شما می توانید الگوهایی را نیز به شکل دایره یا مثلث از مقوا جدا کنید و بین این خطوط قرار دهید.

البته توجه داشته باشید که اگر می خواهید داخل این الگو ها را رنگ کنید باید طوری آنها را طراحی کنید که وسطشان خالی باشد.

در تمام روش های فوق هم خوانی رنگ ها و همچنین سبک دکوراسیون داخلی اجرا شده از اهمیت خاصی برخوردار است. بنابراین، هنگام رنگ کردن نکات زیر را رعایت کنید :

_ در تکنیک رنگ برداری سرعت عمل مهم ترین مساله است، زیرا ممکن است لایه رنگ به سرعت خشک شود و رنگ برداری آن به سرعت انجام گیرد.

در این صورت می توانید ابزار را به کمی تینر روغنی آغشته کنید و به سطح رنگ بمالید. پس از آن که ابزارتان (پارچه، کیسه پلاستیکی و…) به رنگ آغشته شد آن را با ابزار دیگری عوض کنید.

پتینه مدرن
پتینه کاری ساختمان

هزینه و قیمت پتینه کاری

” قیمت پتینه کاری ” یکی از کلیدواژه هایی است که هم از جانب پتینه کار ها و هم از جانب مالکان و مهندس هایی که تصمیم به اجرای پتینه کاری دارند، جستجوی بالایی در اینترنت دارد.

اگر شما هم با جستجوی عبارت قیمت پتینه کاری به این مطلب رسیده اید، به احتمال زیاد با تنوعی از قیمت های مختلف روبرو بوده اید.

درست است ! رسیدن به یک قیمت واحد در پتینه کاری شاید ممکن نباشد. و این امر به دلایل مختلف می تواند باشد.

در مرحله اول باید بدانیم که چه عواملی می تواند در قیمت تاثیر داشته باشد. برای این این منظور چند مورد را بررسی می نماییم.

متراز کار :

متزاژ کار یکی از عوامل مهم در قیمت دهی کار می باشد.

برای مثال اگر قرار باشد یک سطح 2 مترمربعی را پتینه کاری انجام دهیم هزینه اجرای آن A ریال خواهد بود. اما اگر سطح مورد نظر 10 مترمربع باشد هزینه آن بجای اینکه پنج برابر باشد ( 5 A ) ، هزینه آن سه یا چهار برابر شود ( 3 A یا 4 A ).

سختی کار :

ممکن است سطحی که می خواهیم پتینه روی آن اجرا شود در ارتفاع بالایی باشد و نیاز به نصب داربست و یا بالابر و نردبان های ارتفاع بالا باشد. که در این صورت هزینه ان به تناسب سختی کار بالا خواهد بود.

معمولا هزینه اجرای پتینه روی سقف در مقایسه با دیوار هم کمی بالاتر در نظر گرفته می شود.

متریال های مورد استفاده :

استفاه از رنگ های با کیفیت علاور اینکه ظرافت و زیبایی کار را چند برابر خواهد کرد ( قابلیت محو شدن و فید شدن رنگ های خوب به مراتب بهتر است ) ، ماندگاری کار را نیز افزایش می دهد.

تکنیک های مورد نیاز :

همانطور که در مطالب پیشین نیز اشاره شد، پتینه کاری تکنیک های مختلفی دارد که هر کدام از این تکنیک ها مناسب سطحی خواهد بود.

بعضی از تکنیک ها در مقایسه با بعضی دیگر سخت تر است و نیاز به صرف وقت و زمان بیشتری هست. بنابراین معقول خواهد بود که همه تکنیک ها قیمت واحدی نخواهد داشت.

مجری کار :

پتینه یک کاری هنری می باشد و هر استادی هنر و دست خودش را خواهد داشت. بنابراین اگر یک تکنیک توسط یک پتینه کار ماهر و یک تازه وارد اجرا گردد نباید انتظار کیفیت یکسان و در مقابل آن قیمت یکسان داشته باشیم.

با توجه به موارد مهمی که در بالا به آن اشاره شد و تاثیری که هر کدام از آن ها در قیمت دارد، نمی توان انتظار داشت که یک قیمت واحد و متعارفی برای کار ارائه کرد.

پیشنهاد ما برای برآورد قیمت دقیق ، بازدید مجری کار از محل پروژه و رسیدن به توافق در مورد تکنیک هایی که قرار است به اجرا در آید.

همچنین کارفرما هم بایستی قبل از واگذاری پروژه به یک شخص یا گروه ، از سابقه کار و نمونه کار های اجرایی آن ها اطلاعات کافی داشته باشد.

متوسط قیمت پتینه

بنابراین باتوجه به توضیحات فوق در اینجا فقط می توانیم به ارائه لیست قیمت پتینه کاری که بر اساس تبادل نظر با اساتید ماهر در این کار گردآوری شده است، بسنده کنیم.

محدوده قیمتتعداد نظرات
پایین تر از 50 هزار تومان112
بین 50 هزار تومان تا 100 هزار تومان171
بین 100 هزار تومان تا 150 هزار تومان170
بین 150 هزار تومان تا 200 هزار تومان35
بالاتر از 200 هزار تومان12
این قیمت ها با توجه به نظراتی که از طریق سایت ها و شبکه های اجتماعی از فعالان این حوزه نظرسنجی شده ، گردآوری شده است.500 نفر

متوسط قیمت پتینه کاری

متوسط قیمت پتینه کاری - لیست قیمت پتینه کاری
متوسط قیمت پتینه کاری

برای اطلاع از قیمت دقیق و بروز پتینه کاری با ما در تماس باشید : تماس با کارشناسان

نمونه کارهای پتینه کاری

در هر حرفه ای ارائه سابقه کار و نمونه کار های موفق می تواند در جلب اعتماد مشتری خیلی مفید واقع گردد.

بسیاری از افراد که دوست دارند تا جای ممکن در دکوراسیون خانه خود از المان های خاص و ویژه استفاده کنند، دوست ندارند که که کیفیت فدای هزینه گردد.

بنابراین برای جلب اعتماد کارفرمایان در این مورد که شما می توانید یک کار با کیفیت مورد قبول ارائه دهید، سابقه فعالیت و ارائه نمونه کار های اجرا شده قبلی خیلی مفید خواهد بود.

گروه تخصصی پتینه یاشیل مفتخر است با سابقه چندین سال فعالیت درخشان در این حوزه و با بهره گیری از علوم آکادمیک در زمینه شناخت انواع رنگ ها ، قبل از عقد قرارد شما را به دیدن نمونه کار های موفق بصورت تصویری و یا بازدید از محل پروژه دعوت نماید.

پتینه کاری
نمونه کارهای پتینه کاری

پتینه های جدید – پتینه مدرن

در تصاویر زیر چند نمونه از پتینه کاری هایی که به روش های جدید اجرا شده است و مناسب دکوراسیون مدرن می باشد به نمایش گذاشته شده است

پتینه مدرن
پتینه جدید – پتینه مدرن

پتینه کلاسیک

پتینه کاری کلاسیک یکی از مهمترین و پرکاربرد ترین نوع این هنر خصوصا برای ساختمان هایی که دکوراسیون کلاسیک دارند، می باشد. در تصاویر زیر می توانید چند نمونه از این کار ها رو مشاهده بفرمایید.

پتینه کلاسیک
اینستاگرام یاشیل

برای دیدن نمونه کار های بیشتر می توانید به صفحه اینستاگرام یاشیل سر بزنید

تماس با کارشناس

Comments (2)


  1. معرفی بهترین پتینه کارها » خانه سبز

    […] توجه به اینکه پتینه کاری یکی از محبوب ترین آیتم های طراحی و دکوراسیون داخلی […]

  2. israel-lady.co.il

    Im very pleased to find this site. I need to to thank you for ones time for this particularly fantastic read!! I definitely really liked every part of it and I have you bookmarked to see new information on your site.

leave your comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

WeCreativez WhatsApp Support
ما اینجا هستیم تا هر کمکی که نیاز داشتید بلافاصله در خدمتتون باشیم.
چطور میتونیم کمکتون کنیم؟
Top